Podpirajo nas...

Gostol TST d.o.o. Gostol TST d.o.o. je mednarodno uveljavljeno podjetje na področju peskalne tehnike. Njihovo poslanstvo je proizvajanje strojev in naprav za površinsko obdelavo in zaščito kovin ter tehnološko zahtevnih zvarjencev s katerimi kupcem zagotavljajo učinkovite in zanesljive rešitve.
Grawe Zavarovalnica d.d.

Z Zavarovalnico Grawe smo sklenili dogovor o sponzoriranju. Od vsake sklenitve zavarovanja dobi klub 75% provizije. In preverjeno imajo tudi kvalitetna zavarovanja. Previrite torej svoja zavarovanja pri njih (nasproti Bara Paradiso, Gregorčičeva ulica) ter privarčujte sebi in prinesite klubu. Veljajo vse nove in obnovitvene police, tudi za sorodnike. Torej ni nujno, da je zavezanec član IHK Mufloni, lahko so tudi druge povezane osebe. Posredniku je treba samo povedati, da je to za Muflone.

GALD d.o.o. V podjetju GALD d.o.o., se ukvarjajo z galvansko zaščito kovin.
Skrtel d.o.o. Mobitrgovina Skrtel je pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije in Izimobila. Prodajajo pa tudi televizorje znamke VOX, mobilne telefone znamke WIKO in športne kamere GoPro.
gamilogo Izdelovanje copat in galanterije.
Servis gospodinjskih aparatov Pajntar s.p. Družinsko podjetje z več kot 15 letnimi delovnimi izkušnjami na področju elektroinstalacij, industrijske avtomatizacije in servisiranja gospodinjskih aparatov.
Smarteh

SMARTEH d.o.o. je bil ustanovljen leta 2000. Podjetje razvija in proizvaja elektronske krmilne in regulacijske sisteme za potrebe klimatizacije, avtomatizacije zgradb in industrijskih procesov.  Podjetje je poznano po inovativnih in kupcu prilagojenih rešitvah.


VAMA TRADE POVŠIČ & CO. d.o.o.

VAMA TRADE POVŠIČ in CO. d.o.o. je uradni zastopnik blagovnih znamk: LG, GAS, FLEX, BOTTARI, ...